Öblítő - kimérős
750 Ft/
liter

Az Easy Fresh termékek (mosógélek, mosogatószer, öblítők, tisztítószerek) nem minősülnek veszélyes terméknek a 1272/2008/EK (EU REACH) rendelet és módosításai értelmében.
Alacsony vegyianyag-tartalmúak, illetve mikroműanyag-, parabén-, formaldehid-, foszfát-, enzim- és optikai fehérítőmentesek.
Növényi eredetű és biológiailag lebomló fő hatóanyagok – A termékek fő hatóanyaga japán cégtől származik és ECOcert tanúsítvánnyal rendelkezik (állati termék-, GMO-, PEG-, parabén-, fenoxi-etanol-, nanorészecske-, valamint szilícium-mentesek).
Esőerdő-barát alapanyagok – A fő hatóanyagok RSPO-tanúsítvánnyal rendelkeznek, azaz fenntartható gazdaságból származnak.
A legmodernebb, kozmetikai iparban használatos, természet- és családbarát tartósítószereket használjuk.
A fentebbi – kímélő – tulajdonságok miatt a termékeket ajánljuk a mosható pelenkákhoz, világos, színes és sötét ruhák mosásához, érzékeny bőrűek és gyerekek ruháinak mosásához
A legtöbb termék csomagolását ún. „regran” újrahasznosított műanyagból gyártották beszállítóink.
Magyar kisüzemben készülnek, kis létszámú, családias vállalkozásunkban.

A Soft Fresh Öblítők kíméletesen teszik a ruhákat puhává és hosszantartó illattal kényeztetnek. A megszokott öblítő alapanyagok helyett, egy természetes puhaságot adó növényi hatóanyagot alkalmazunk.

Felhasználás: Folyékony textilöblítő. Minden típusú mosógéphez és kézi mosáshoz.

Összetevők: <5% kationos felületaktív anyagok; illatszerek; tartósítószerek

Származási hely: Magyarország
Gyártó:
Easy Fresh