Mosógél - kimérős
750 Ft/
liter

Az Easy Fresh termékek (mosógélek, öblítők, mosogatószer, tisztítószerek) nem minősülnek veszélyes terméknek a 1272/2008/EK (EU REACH) rendelet és módosításai értelmében.
Alacsony vegyianyag-tartalmúak, illetve mikroműanyag-, parabén-, formaldehid-, foszfát-, enzim- és optikai fehérítőmentesek.
Növényi eredetű és biológiailag lebomló fő hatóanyagok – A termékek fő hatóanyaga japán cégtől származik és ECOcert tanúsítvánnyal rendelkezik (állati termék-, GMO-, PEG-, parabén-, fenoxi-etanol-, nanorészecske-, valamint szilícium-mentesek).
Esőerdő-barát alapanyagok – A fő hatóanyagok RSPO-tanúsítvánnyal rendelkeznek, azaz fenntartható gazdaságból származnak.
A legmodernebb, kozmetikai iparban használatos, természet- és családbarát tartósítószereket használjuk.
A fentebbi – kímélő – tulajdonságok miatt a termékeket ajánljuk a mosható pelenkákhoz, világos, színes és sötét ruhák mosásához, érzékeny bőrűek és gyerekek ruháinak mosásához
A legtöbb termék csomagolását ún. „regran” újrahasznosított műanyagból gyártották beszállítóink.
Magyar kisüzemben készülnek, kis létszámú, családias vállalkozásunkban.

Az Easy Fresh mosószerek parabén-, formaldehid-, foszfátmentesek, és kizárólag növényi hatóanyagokat tartalmaznak, így kíméletesen távolítják el a foltokat, és gyengédek a ruhákhoz. A speciális és modern illatkompozíciónak köszönhetően öblítő használata nélkül is hosszantartó friss illatot biztosítanak.

Felhasználás: Folyékony mosószer színes és fehér ruhákhoz 20-95 °C között. Minden típusú mosógéphez és kézi mosáshoz.

Gyermekektől elzárva tartandó!

Adagolás: 60 ml/mosás (4-5 kg ruhához, lágy mosóvíz és alacsony szennyezettség mellett), 35 ml/10 l víz – kézi mosás esetén.

Összetevők: <5% anionos felületaktív anyagok; illatszerek; tartósítószerek.

Származási hely: Magyarország
Gyártó:
Easy Fresh Kft.