Magyaros fasírtpor
920 Ft/
kg
  • Vegán.
  • Tisztán növényi alapanyagokból.
  • Gabonapelyhekből, olajos magvakból és szárított zöldségekből készül.
  • Vízzel kikeverve és olajban kisütve egyszerűen elkészíthető.
  • Felhasználható levesbetétként, töltött paprikához, káposztához töltelékként, húskedvelőknek akár darált hússal kiegészítve.

Összetevők: szójagranulátum, kukorica keményítő, zsemlemorzsa (búzaliszt, víz, só, élesztő), zabpehelyliszt, napraforgó, burgonyaliszt, árpa-, búza-, rozs-, zab- és lenmagpehely, tengeri só, vöröshagyma, sárgarépa, paszternák, póréhagyma, fokhagyma, petrezselyemzöld, fűszerpaprika, fűszerek.

Allergének a termékben: glutén, szója.

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energia: 1479 kJ/ 353 kcal
Zsír: 17,1 g
Szénhidrát: 56,9 g
– ebből cukor: 3,1 g
Fehérje: 18,0 g
Só: 4,4 g

Elkészítés: 250 g fasírtport kikeverünk kb. 300 ml vízzel, 30 perc pihentetés után olajban kisütjük.

Származási hely:
: