Köleses zabkása sárgabarackkal és mandulával
3850 Ft/
kg

A reggeli a nap legfontosabb étkezése, de nem mindegy mi adja az első löketet a testünknek! A GabiJó köleses zabkása amellett, hogy nagyon finom, telis-tele van szuper tápanyagokkal, ráadásul villám gyorsan elkészíthető, ezzel tényleg nem lehet kihagyni egy reggelit sem! A sárgabarack és mandula kombináció már ismerős lehet az egyik legkedveltebb lekvárunkból. Szerettük volna, hogy ez az ízélmény egyik kásánknál is visszaköszönhessen nektek. Mert, hát ami jó azt nehéz megunni! Ha szeretnéd még egy kicsit extrázni a kásádat, tegyél hozzá friss gyümölcsöket, a tetejére pedig szórj egy kis GabiJó granolát!

Hogyan készítsd el?

A köleses zabkása klasszikusan egy reggelire fogyasztott termék, azonban fogyaszthatod kisétkezésre, vagy akár egy desszert részeként is. A komplett reggeli étkezés részeként öntsd le a köleses zabkását ízlésed és személyes szükségleteidnek megfelelően 125 ml forró tejjel, növényi tejhelyettesítő itallal vagy vízzel. Kevergesd meg, hagyd minimum 3 percet állni és máris fogyasztható. Társíts a köleses zabkása mellé valamilyen friss gyümölcsöt, egy pohár vizet vagy cukormentes teát, és kész is a finom, kiegyensúlyozott reggeli.

Ajánlott adag: ~55 g.

Összetevők: gluténmentes zabpehely (35%), datolya darabok (aszalt datolya, rizsliszt), kölespehely (10%), földimogyoró (10%), lenmagpehely, rizsfehérje (5%), étcsokoládé darabkák (5%) (kakaómassza, édesítőszer: eritrit, kakaóvaj, emulgeálószer: lecitinek, aroma, édesítőszer: szteviol glikozidok), kakaópor, fahéj, tengeri só, édesítőszer: szteviol glikozidok.

Átlagos tápértékadatok 100g termékben:
Energia 1746 kJ / 416 kcal
Zsír 14,3 g
amelyből telített zsírsavak 3,61 g
Szénhidrát 51 g
amelyből cukrok 14,9 g
Rost 11,4 g
Fehérje 15 g
Só 0,43 g

Származási hely: Magyarország
Gyártó:
GabiJó Food Kft.