Fahéjas tejcsokis mandula
480 Ft/
10_dkg

Az őrölt fahéj gazdag íze és az enyhén, finoman pörkölt mandula - igazán jó barátok. Vannak ízek, melyek remekül kiegészítik egymást, ez esetben ehhez társul még a tejcsokoládé selymes íz világa. A finom illatú, őrölt fahéjban meghempergetett, tejcsokis manduladrazsé  a napfényes Kaliforniából származó friss, hántolt mandula felhasználásával készült. Ezt először ropogós aranybarnára pirították és belemártották valódi tejcsokoládé fürdőbe, a száradást követően pedig "megfűszerezték". A mandula a természetes E vitamin leggazdagabb forrása, kiemelkedően sok fehérjét és rostot tartalmaz, tökéletes összhangot teremt a csokoládéval, amely erőt ad, fokozza az agyműködést és élénkíti a vérkeringést. A mandulát, "a magvak királyát", a csokoládét "az istenek eledelét" és az egzotikus fahéjat mintha egymásnak teremtették volna; és a jó dolgok azért teremtettek, hogy örömünket leljük bennük.

Abbahagyhatatlan!

Összetevők: pörkölt mandula,tejcsokoládé, őrölt fahéj.

Tápanyagtartalom 100 g termékben:
energia: 2414 KJ/577 kcal
zsír: 42,25 g, ebből telített: 11,5 g
szénhidrát: 30,2 g, ebből cukor: 25 g
fehérje: 16,7 g
só: 0,025 g.

Származási hely: Magyarország
Forgalmazó:
Nol-Sweet Kft.