Általános tisztítószer-kimérős
850 Ft/
kg

Az Easy Fresh termékek (mosógélek, öblítők, mosogatószer, tisztítószerek) nem minősülnek veszélyes terméknek a 1272/2008/EK (EU REACH) rendelet és módosításai értelmében.
Alacsony vegyianyag-tartalmúak, illetve mikroműanyag-, parabén-, formaldehid-, foszfát-, enzim- és optikai fehérítőmentesek.
Növényi eredetű és biológiailag lebomló fő hatóanyagok – A termékek fő hatóanyaga japán cégtől származik és ECOcert tanúsítvánnyal rendelkezik (állati termék-, GMO-, PEG-, parabén-, fenoxi-etanol-, nanorészecske-, valamint szilícium-mentesek).
Esőerdő-barát alapanyagok – A fő hatóanyagok RSPO-tanúsítvánnyal rendelkeznek, azaz fenntartható gazdaságból származnak.
A legmodernebb, kozmetikai iparban használatos, természet- és családbarát tartósítószereket használjuk.
A legtöbb termék csomagolását ún. „regran” újrahasznosított műanyagból gyártották beszállítóink.
Magyar kisüzemben készülnek, kis létszámú, családias vállalkozásunkban.

Az Easy Fresh Általános tisztítószer bioalkohollal ellenőrzött gazdaságból származó gyümölcsökből készült, biológiailag lebomló hatóanyagnak köszönhetően tartós, csíkmentes ragyogást biztosít minden felületen. A termék előállítása alacsony környezetterheléssel és az esőerdők megóvásával jár. Hipoallergén illata hosszantartó friss illatot biztosít otthonában, használva fürdőszobai- és konyhai felületekhez vagy akár járólapokon.

Felhasználás: Általános tisztítószer minden felülethez . Gyermekektől elzárva tartandó.

Adagolás: Spriccelje a tisztítószert a szennyezett felületre, majd nedves ronggyal törölje azt át! Nagyobb takarítások esetében, öntsön 1-3 kupaknyi általános tisztítószert 2-10 liter vízhez a használattól függően.

Összetevők: <5% anionos felületaktív anyagok; <5% etil alkohol (bio); hipoallergén parfüm, tartósítószerek.

Származási hely: Magyarország
Gyártó:
Easy Fresh Kft.
Dénes Natura Kft.